Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πόσο ανεξάρτητη είναι η Ελλάδα από το 1821?

Γνωρίζετε αυτήν την σημαία?

     Υπάρχουν πολλά blogs και sites στο Διαδίκυο , που λένε για την Ελληνική σημαία.  Η παραπάνω σημαία είναι της Αγγλικής εταιρείας Ανατολικών Ινδιών. Η οποία εταιρεία δεν σταμάτησε ποτέ να λειτουργεί. Ομοίως έχει πάρα πολλές άλλες σημαίες. Οι οποίες χρησιμοποιούνται από διάφορες χώρες στον πλανήτη. Είναι άραγε τυχαίο ότι όλες αυτές οι χώρες ήταν αποικίες των Άγγλων ή ήταν σφαίρες επιρροής των από το 1800 έως σήμερα? Φυσικά όχι.
  Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν φαίνονται και ορίζουν αυτοί τις κυβερνήσεις χρηματοδοτώντας τα κόμματα και έτσι νομίζει ο απλός λαός ότι συμβάλλει στην δημοκρατία και εκλέγει δημοκρατικές κυβερνήσεις. Το περιβόητο Διαίρει και Βασίλευε , το δόγμα της Αγγλίας. Αν νομίζετε ότι η Αγγλία επειδή δεν φαίνεται να μας κυβερνά, και φαίνονται  η ΗΠΑ , πλανάσθαι πλάνην οικτρά.

 Ο Σκοπός του blog αυτού είναι να βάζει τον άνθρωπο να ψάχνει αυτά που γράφουμε και όχι για να παίρνει έτοιμη γνώση. Για αυτό το λόγο θα είναι όσον το περισσότερο μικρές αναρτήσεις , ώστε ο αναγνώστης να ερευνά , να αναζητά την αλήθεια. Κανείς δεν μπορεί να πείσει κάποιον άλλο με αυτήν την παιδεία που έχει η Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ο σκοπός είναι να ερευνά για να μάθει την α-λήθεια. Αυτό έκαναν οι αρχαίοι μας πρόγονοι , και επινόησαν την επιστήμη.